Werken bij Topzorg

Werken bij ons

Ben jij op zoek naar werk en zou je ons team willen versterken? We zijn altijd op zoek naar zorg talenten! Herken jij jezelf in onderstaande trefwoorden, laat ons dan weten wie je bent en vul het formulier in. 


Kwaliteit

Eruit willen springen door middel van zorgvuldigheid en expertise in het zorgvak. Afspraken nakomen en verwachtingen willen overtreffen. Streven naar 100% tevredenheid.

 

Plezier

Deze mag zeker niet vergeten worden. Graag werken met een lach op je gezicht. Dat je plezier hebt in het zorgen voor anderen. Iets betekenen voor een ander maakt je gelukkig. En willen bijdragen aan goede zorg.

 

Groei

Streven naar zoveel mogelijk ontwikkeling. Elke dag bij leren. Het beste uit jezelf willen halen. Niet alleen uit jezelf maar ook uit je collega’s en heel belangrijk uit je client. Samen de gewenste resultaten bereiken.

 

Persoonlijk

Verdiep jij je ook graag in de ander? En ben jij liever geïnteresseerd dan interessant? Jij houdt van mensen. Je staat graag in contact met anderen en bent vriendelijk, zorgzaam en toegankelijk.

 
 
 
Verpleegkundige (4)
Verzorgende IG (3)
Begeleider (3 of 4)
Helpende (2)
ADL assistent
Huishoudelijke ondersteuning
Geen diploma of ervaring